MALATYA / YEŞİLYURT - Özalper İlkokulu

Mustafa KARAAĞAÇ - Müdür

1976 yılı Malatya doğumlu olup ilk ve ortaöğrenimimi Malatyada yaptı. 1998 yılında Gazi üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirerek aynı yıl Van İlimizde Meslek hayatına başladı. Burada mesleki görevini icra ederken 2002 yılında Yüzüncüyıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında 6-12 yaş gurubu çocukların gelişimi alanında öğretmenlerin yeterliliğ tez çalışması ile yüksek lisansını tamamladı. Van (7 yıl) ve Gaziantep´te  (3 Yıl) görev yaptıktan sonra 2008 yılında Yüksek öğrenim durumundan  Malatya´ya atandı. Malatya´da bir dönem Battalgazi Selçuk İlköğretimokulu´nda çalıştıktan sonra aynı yıl eski adıyla Kampüs İlköğretimokulu yeni adıyla İnönü Üniversitesi Hayriye Başdemir İlköğretimokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 6 yıl bu görevi ifa ettikten sonra 18 Aralık 2014 tarihinde Görevde Yükselme Sınavı ile Yaşar Öncan İlkokulu´na Müdür olarak atandı. 05/10/2015 tarihinden itibaren okulumuzda müdür olarak göreve başlamıştır.