MALATYA / YEŞİLYURT - Özalper İlkokulu

24 Kasım öğretmenler gününü coşkuyla kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.Okulumuz Sınıf Öğretmeni Ayşegül CENGİZ ve Aysel YILDIRIM koordinatörlüğünde hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı, 10 Kasım Perşembe günü okulumuzda gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler. Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İstanbul'dan hayırsever bir işadamının, yardım amaçlı okulumuza gönderdiği 140 tane yardım kolisi, okul idaresi ve öğretmenlerimizin organizasyonu ile ihtiyaç sahibi 70 ailemizin evlerine ulaştırıldı. Başta Tangül GÜNEŞ öğretmenimiz olmak üzere kolilerin evlere ulaşmasında, gerek araçları ile gerekse velileri okula çağırarak teslim eden tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Değerler Eğitimi Kapsamında Çocuk Tiyatrosu Düzenlenmiştir

Kas

Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivali kapsamında yazar Nilüfer ZONTUL AKTAŞ öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.